Du styr. Det är ditt liv.

Blunda aldrig för kärlek. Förträng aldrig känslor du styr över. Vägra aldrig. Våga. Livet är ingen dans på rosor.  Livet är livet. Vi lever. Här och nu, våga eller vägra. Du styr. Det är ditt liv.




Nu åker vi, hoppas ni får ett underbart lov!




Njut av lovet!

Sitter på kreativt skrivande nnu och är alldeles strax klar med min novell, vilket betyder att jag slipper göra den på lovet! Hur skönt som helst! Åker med pojken min upp till hans land och åker skidor fram till onsdag vilket antagligen betyder rätt dåligt med bloggning. Too bad!
Hoppas ni hittar på något annat att göra under tiden, vilket antagligen inte blir så svårt?

För mycket drabbel, nu ska jag skriva klart min novell.
Puss på er underbara människor!



Långa nätter

Oj oj oj, skäms på mig. Riktigt dålig uppdatering från min sida men helt ärligt så har det inte hänt så supermycket intressant så ska inte uttråka er med den informationen. Eller bara för sakens skull så kan jag dra en liten sammanfattning..
Helgen var supermysig och bestod av en middag ute i fredags med Julia och Sara och lördagen överraskade Niclas mig med en tre-rättersmiddag som han lagat. Det var riktigt mys! Söndagen bestod av en ren slappdag efter matchen mot Lidingö, där det vart lite blandade känslor efter matchen. Vinst för laget men inte individuellt för min del.
Veckan har rullat på som vanligt, inte mycket har hänt. Skolan rullar på, fick även veta att jag fick MVG på min annons. Riktigt nöjd faktiskt! Annars rullar livet på som det brukar.
Ska verkligen försöka uppdatera så mycket nu som möjligt innan jag åker till pojkens land, lovar inget men ett försök kan man alltid göra. Och älskade famlijen annorlunda, lova att ha extra kul i Sälen!

Förresten, nu får den j*vla snön ta och försvinna. Vi vill ha sol! Och värme!
ciaooo




Inte för någon annan

Ibland undrar man ju varför jag skaffade en blogg, Johanna klagade nämligen precis på att jag aldrig uppdaterar längre. Men ibland har jag verkligen ingen lust eller tid, och jag bloggar för min egen skull. Det är lite kul att kunna gå tillbaka om något år och se vad man har gjort. Men men, för mycket svammel.
Igår var en fullspäckad dag då jag inte hade tid att blogga, skola mellan 8.30-15.30. Fick åka med Niclas till närakuten för att kolla hans skadad fot som inte har velat läka sen romme. Som vi trodde, en kraftig stukning, foten lindad och ha den i högt läge. Efter det mötte jag upp Sara och Julia för en middag på Rimini, supergo mat och otroligt härligt sällskap! Sen åkte jag hem till pojken min och sov där, fick även träffa hans gulliga familj!
Idag ställde vi klockan på halv nio för att jag skulle gå ut och träna, men efter ett samtal med pappa och en blick på termometern som visade -20 grader bestämde vi oss för att ta det lite senare. Så ska börja bege mig hemåt alldeles strax för att gå ut och promenera.
Får väl se hur jag uppdaterar senare, om jag inte har tid så har jag inte tid.
Puss på er!


Skolan tar mitt liv

Dags för träning, och sen är det plugg. Det prioriteras ikväll!

Med det säger jag godnatt

In life we do things. Some we wish we had never done.
Some we wish we could replay a million times in our heads.
But they all make us who we are, and in the end they shape every detail about us.
If we were to reverse any of them we wouldn't be the person we are,
so just live, make mistakes, have wonderful memories.
But never ever second guess who you are, where you have been,
and most importantly, were it is your going.


Underbar helg!

Well well, väldigt slapp dag och eftermiddagen har bara bestått av att plugga. Måste plugga mer imorgon men just nu lägger jag spanskan åt sidan så länge. Imorgon är det träning också om jag hinner med, annars sticker jag ut och springer själv! Kanske sparar lite tid oså då... men men vi får se! 

Känns som det kommer bli en riktigt rolig helg!
Middag på fredag med Julia och Sara (nu iaf, vet inte om det tillkommer fler)
På lördag ska pojken min överraska mig med någonting och jag får inte veta, väääldigt nyfiken!
På söndag ska jag få träffa mina älskade vänner, och troligtvis ska vi åka och bowla och sen äta middag. Låter som en riktigt riktigt bra helg och jag är verkligen taggad!

                                                             Mina vänner är fantastiska!


Riktig pissmatch

För min del gick matchen piss och är riktigt missnöjd med min insats men vi vann i alla fall den med 30-17 så det var en skön vinst. Nelly och Melina var så duktiga och stänkte in 9 bollar var, grymt bra jobbat! Nu är jag hemma och har duschat och har lockat håret och nu ska jag hänga tvätten...
Eller just nu pratar jag med pojken min i telefonen, så mysigt så!
Aja, tvätten piper att den är klar, så får göra två saker samtidigt, prata i telefon och hänge tvätt men det lär nog lösa sig.
ciao...

Upptagen tjej

Lite segt att gå upp vid halv sju men efter en promenad på 45 minuter är jag hur pigg som helst! Nu är det dags för skola och sen ska jag hem till Niclas, efter det är det match. Får se om jag uppdaterar under dagen men annars blir det i alla fall efter matchen. Ni kanske får en dagens outfit, men det är bara kanske...
Ha en bra dag!

Ge mig sommar, jag saknar värmen!

Här kommer ett tidsinställd inlägg, jag ligger redan och sover!
Massa bilder från när vi i pappas familj var i Kroatiens skärgård i en vecka och åkte båt, en underbar resa med så mycket minnen! Ni är underbara allihopa, och tack för alla otroligt fina minnen!

Ludde på planet!


Underbara Kroatien!


En del av familjen!


Tjejerna i familjen


Turturduvorna


Anna och Lina


Anna och Pappa


Kroatiens underbara skärgård!


Fina flickor!


Älskade syster!


Söta Ludde!


Jag och Anna


Barnen


Dyk från båten


Det otroligt blåa vattnet


Hela familjen!

Det är bara en dag!

Tro det eller ej men jag ska faktiskt gå och lägga mig. Träningen idag gick väl helt okej, mycket teknik och det är ganska kul faktiskt. Lite värre dock var det ju att vi var typ sju stycken på träningen men det var lugnt!
Hade en jättemysig eftermiddag med pojken, han hade köpt gelehjärtan och en blombukett och våran tre-månadersdag firar vi i lugn och ro på lördag istället.
Imorgon kväll är det match, behöver plugga inför spanskaprovet på fredag innan så det löser sig!
Hoppas ni alla har haft en underbar alla hjärtans dag!



Alla hjärtans dag.

Tre månader med dig idag, jag älskar dig!


Varning för låååångt inlägg

Riktigt riktigt riktigt dålig uppdatering men det är livet ibland. Har spenderat helgen hemma hos mamma och har valt att umgås istället för att sitta framför datan. På fredagen var det födelsedagsfest hemma hos Julia. Där tjockade vi oss med Tacos och lite glass efter. Riktigt lyckat faktiskt! Och Ermelina är verkligen grym på att dansa bara så ni vet! Mamma hämtade sedan mig och så plockade vi upp pojken min på vägen så sov han hos mig.
På lördagen vaknade vi upp, åt frukost och sedan begav vi oss iväg för att jag skulle spela match. Domarna hatade mig och lyckades dra på mig ett rött kort direkt medan läktaren bara satt och skrattade åt domslutet. Riktigt lyckat där haha.... Sedan åkte vi och kollade match i sköndal mellan a-laget i söder och spårets b-lag. Där vann söder med två bollar men efter en mycket jäm match. Det var så roligt att få träffa alla spåret-kompisar igen. Jag ångar inte en sekund att jag gick tillbaka till söder, handbollen är mycket roligare där men gud vad jag saknar tjejerna i spåret, speciellt några och ni vet vilka ni är! Jag hade alltid så roligt med er, och nu är det verkligen dags att ses snart!
Lördag natten spenderades ute i täby kyrkby med fotbollen där frejcupen spelades, och bra kan man väl inte säga att det gick men efter att inte tränat på två månader var det väl en godkänd insats av mig. Kom hem vid två och slocknade direkt.
Söndagen var väääldigt lugn, vaknade upp tog det lugnt och sen åkte jag och kollade på elins match där de spelade väldigt bra faktiskt stundtals. Strosade runt sen i liljeholmen centrum och kollade lite grejer.
Nu orkar jag inte skriva mer, det där var min väldigt ointressanta helg...
Ciao

KAOS

kaos kaos kaos, att SL aldrig lär sig heller. men ni vet väl redan vad som pågår i den kommunala trafiken så det orkar jag inte gå in på.
vi var inte så många på spanskan heller, men vi som var där fick lite gjort.
Nu är det studiepass och jag sitter och pluggar. men nu kom eemilia och frågad om vi skullee äta så det får bli s.
ciao

Ändrade planer

åh jag älskar att bada. att lägga sig i ett riktigt varmt bad med en nedfrusen kropp och ömma vader och sen sätta på lugn musik och tända lite ljus är det mysigaste som finns. eller nästan iaf.
nu sitter jag och pratar med älsklingen i telefon, det är också mys!
Åh alla ni som trodde våren var på väg (mig inkluderat) kan ju fetglömma det, snön kommer tillbaka. USCH!
Helgens planer blev lite ändrat;
Imorgon (fredag) blir det att fira Julia, den sötisen fyllde ju år förra veckan så vi ska hem till henne och ha lite skoj!
Lördag: Match och sen fotbollsturnering på kvällen. Med tanke på min fot och att jag har varit dkadad, samt inte tränat fotboll på över två månader bådar ju inte gott....Men man kan ju alltid hoppas!
Söndag: Vet inte riktigt än, känns som om det finns några planer men inget säkert än. Om Niclas inte spelar match kanske vi firar lite av en tidig alla hjärtans dag, men vem vet? Inget säkert än som sagt.
Nu ska jag nog snacka lite mer med älsklingen och sen krypa till kojs, lite osäkert än om det blir skola eller inte men hoppas verkligen! beror lite på illamåendet och så imorgon...
men alldeles för mycket onödig info kände jag,
ciao
jag just nu.

Jag älskar min säng

Dagen har spenderats i sängen, sjuk. Inte roligt någonstans och har stundtals mått riktigt dåligt. Det har varit något med magen, vi tror att det är en liten sväng av en matförgiftning men har inte spytt liksom...
Så sängen har varit min bästa vän denna dag och den har jag slumrat till i några gånger och sovit en stund. Åt middag för ett tag sen och magen börjar redan reagera lite, så vi får se vart det tar vägen. Men det borde verkligen bli skola imorgon för ska fira Julia på kvällen!
Ska försöka plugga lite nu, vet inte om det behövs men ändå. Något lär jag ju kunna få gjort.
Måste även passa på att gratta Alexandra som fyller år idag, grattis på 17-årsdagen sötis!
Vi hörs väl troligtvis senare,
ciao for now

5 stjärnor

Dagen har spenderats i Romme med skolan. Det var strålande sol, någon minusgrader och jag hade världens bästa sällskap så det kunde inte bli så mycket bättre! Som sagt, samling kvart över sex imorse och på vägen hem körde dessutom vår extremt nördiga busschaufför fel väg så vi kom fram tre kvart senare än de andra. Det fick bägaren att rinna över så har väl inte varit så jätteglad resten av kvällen. Som tur var fick jag sushi av pappa till middag så då blev jag lite gladare...
Nu ska jag sova faktiskt, tro det eller ej.
Men hörs imorgon, puss på er!

Romme nästa!

Träningen gick helt okej, inget märkvärdigt liksom. Mötte Niclas på konsum i sockenplan och handlade lite inför imorgon. Frukt, yoghurt och dryck. mums säger vi där!
Nu sitter vi hemma hos Niclas och natten ska spenderas här. Det blir mys, men mindre mys är väl att klockan ringer strax innan sex. Men men, det är romme som gäller då i alla fall och då har man ju något roligt att se fram emot.
Kanske gör lite tidsinställda innan jag lägger mig för det är lite svårt att uppdatera i backen...
Hörs senare kompisar!

Nöjd tjej!

Sitter i skolan nu och slutar om bara någon minut. Tro det eller ej men jag uppnådde alla kriterier på MVG-nivå på datakunskapsprovet! WIHOOOO!
Nu ska jag bege mig hemåt, äta och packa det sista innan jag möter upp Niclas.
Ikväll är det träning!

Life is what you make of it


Dags för skola! Hörs senare!





Mamma, jag älskar dig.

Du, mamma, är inte som någon annan. Du är en av mina bästa vänner. Jag känner att jag kan prata med dig om allt. Du finns alltid där, oavsett vad. När mitt liv har varit jobbigt har du alltid funnits där, och jag är så lyckligt lottad att har vi en riktigt bra relation. En relation mellan varandra där balansen är att vara vänner och mor/dotter. Du vet när det är dags att bara vara en vän och när det är dags att vara mamma.
Till en början är du otrolig vacker. En riktigt  snygg tjej med världens bästa personlighet!
Men får mig alltid att känna mig trygg, och du bryr dig alltid om vad man gör. Du sprider så fantastiskt mycket glädje och sprudlande energi till allt och alla. Du är så otroligt stark i allt du gör och när du väl bestämmer sig för något du ska genomföra gör du det med 110 %. Du är ingen som ger upp, och om någon säger att något är omöjligt, bevisar du alltid motsatsen.
Du, mamma, är en förebild för mig, och det kommer du alltid att vara.
Allt det du lyckats med, allt det du klarar av i vardagen samtidigt som du alltid sätter mig och min syster först är något många inte klarar. Du är så givmild, generös och du har ett stort hjärta av guld.
Du har lärt mig att alltid tro på mig själv, att följa mina drömmar och att ha båda fötterna på jorden. Att alltid bry mig om mina medmänniskor och behandla andra som jag själv vill bli behandlad. Du, mamma, är så klok. Alla råd och tips du ger mig om hur jag ska göra i olika situationer, eller bara när det gäller att peppa om allt mellan himmel och jord. Dina råd är ovärderliga.
Du har en stor påverkan på mig, och du är en av de som har gjort mig till den jag är idag. En tjej som stolt säger att du är hennes mamma.
Jag älskar dig!

Grym vecka!

Hej på er, måndag igen då och det känns som om veckan faktiskt kommer bli riktigt bra. Kan berätta planerna för veckan sen. Idag slutar jag tre och har rätt tråkiga lektioner hela dagen, men har ju skönaste vännerna att vara med så det löser sig nog! Sen blir det hem och plugga lite, vara med Niclas och sen är det träning.
Blev en ganska skön outfit idag också, leggings, en skjorta och ett svart linne. Ni kan få se bilder sen om ni vill.

Veckans planer:
Måndag: skola 09-15, plugga, vara med Niclas, sen träning 18-19.
Tisdag: skola 09.20-13.40, plugga, träning 17.30-19 och sen antagligen sova hos Niclas.
Onsdag: ROMME!
Torsdag: skola 09-14.50, sen träning 18.30-20
Fredag: Inga planer direkt, snackas om något med familjen eller så blir det väl pojken. Får se vad jag hittar på.
Lördag: Match och sen är det födelsedagsfirande av Julia! Kommer bli grymt!
Söndag: Inga planer verkligen, blir väl att återhämta sig från lördagen haha.






Jag älskar er.


"While everybody else shakes my hand, you hold it."

"Who finds a faithful friend, finds a treasure."

För några år sen var de bästa vännerna de som man lekte med dockor med, eller de som fick följa med hem och äta vofflor, eller de man planerade sitt födelsedagsparty med. Man kunde skifta de vännerna mellan dagarna, men ändå kalla varandra för bästa vänner. Nu i efterhand var de inte några bästa vänner, bara vänner.
Ordet bästa vän har fått en ny innebörd för mig, och det är du som har förändrat det. Du är den mest fantastiska tjej jag någonsin har träffat, en tjej man vet är helt unik. Det finns ingen annan som du. Du är strålande vacker från insida och ut, en tjej som alltid sprider så mycket glädje och som alltid bryr sig.
Sen du kom in i mitt liv för några månader sen har mitt liv inte varit sig likt, du har förändrat allt till det bättre, för mig är du min bästa vän. Du finns alltid där och lyssnar, du ser på mig direkt om det har hänt något utan att jag behöver säga något. Du ser rakt igenom mig, du ser den riktiga mig på ett sätt som gamla vänner aldrig har gjort förut. Du stöttar alltid om jag vill göra något, även om det gör så att du kommer i andra hand. Du är så äkta, så ärlig och med dig känner jag mig alltid trygg. Du är så fruktansvärt charmig, så rolig och det går inte en dag utan att man skrattar med dig. Alla våra minnen, alla myskvällar och allt vi har gjort tillsammans. Alla timlånga telefonsamtal om dina superroliga killproblem, om allt annat mellan himmel och jord, om alla i-landsproblem vi har haft, och framför allt alla skratt. Den känslan av trygghet och säkerhet du får mig att känna är ovärderlig, det kan ingen annan ersätta. Det finns ingen som du, du är en äkta vän. En vän jag aldrig vill släppa, och som jag vill skapa tusentals fler minnen med. Minnen vi kan skratta och gråta till om 70 år när vi ligger där på sjukhussängen skrumpna och gamla. För mig är det här en vänskap som jag aldrig har känt förut, en vänskap som kommer hålla förevigt, om båda vill. En vänskap som är så stark och som jag skulle kunna gå igenom helvetet för att försvara. Du är, och kommer förbli ovärderlig.
Nathalie Ericsson, jag älskar dig.
"Sometimes in life, you find a special friend. Someone who changes your life just by being a part of it. Someone who makes you laugh until you can't stop. Someone who makes you believe that there really is good in the world. Someone who convinces you that there really is an unlocked door just waiting for you to open it. This is forever friendship. When you're down and the world seems dark and empty, your forever friend lifts you up in spirit and makes that dark and empty world suddenly seem bright and full. Your forever friend gets you through the hard times, the sad times and the confused times. If you turn and walk away, your forever friend follows. If you lose your way, your forever friend guides you and cheers you on. Your forever friend holds your hand and tells you that everything is going to be okay. And if you find such a friend, you feel happy and complete because you need not worry. You have a forever friend, and forever has no end."


Det går inte alltid

matchen gick väl sådär, vi ledde med några bollar när vi fick tre utvisningar och där tappade vi matchen. Även fast alla kämpade så räckte det inte till, och antar att det blir så ibland. Men det är alltid surt att förlora, och särskit när man känner att domaren avgjorde matchen. Men så är livet ibland, och ibland är det bara att lära sig av vad som hände och varför resultatet blev som det blev. Bara vi tar med oss det till nästa match och kommer ihåg vad vi verkligen var bra på och vad vi kan förbättra så kommer vi hela tiden utvecklas.
Nyduschad och sitter i myskläder, det kommer bli en luuuuugn kväll ikväll, riktigt skönt och välbehövligt!
Hade mysigaste kvällen igår med Julia, den människan är helt fantastisk!
Hörs senare,
ciao

Melodifestivalen del. 1

Faktiskt så tyckte vi att melodifestivalen var bra, och för en gångs skull så har svenska folket lärt sig att rösta. Men bara för nöjets skull så ska vi göra en liten resumé...
- "Try again" Låten var ju inte jättekass men hennes framträdande var ju ett av de värsta någonsin, och på det sättet blev låten sämre. Dessutom hade hon alldeles för stora skor.
- "Me and my drum". Skön låt och sköna dudes! Man ville bara dansa! helt rättvist att den låten gick till final.
- "Something in your eyes" Tråkig låt helt enkelt, och vem fan har hittat på den där koreografin?
-"On my own" Helt okej, men inget märkvärdigt. Bara en vanlig låt som antagligen kommer spelas på rix fm.
- "Oh my god" Herregud, där hände det mycket på scenen. Låten var väl vanlig, lite lik teenage dream med mkaty perry men inget fel på den.
- "Social butterfly" Det räcker med titeln. Längre än så skulle den inte komma ändå...
- "Desperados" Lite lik Melissa Horn och absolut fel på låten, men kommer inte slå internationellt.
- "In the club" Ojojojojojojoj, här snackar vi grejer. Dansen, låten, allt var gryymt! Honom hejar vi på än så länge!
puss på er

För min egen skull

Ingen bra uppdatering från min sida varken igår eller idag, har varit rätt skönt att slippa tänka på det. Men som jag har sagt förut så bloggar jag för min skull och ingen annans, så jag gör som jag vill.
Idag vaknade jag upp med älsklingen, vi gjorde oss i ordning och åkte och kollade på min systers match och sen skiljdes vi åt. Vid fyra träffade jag upp sötnosen Julia och hon ska sova hos mig, supermys!
Så nu sitter vi och kollar på melodifestivalen, med glass, chips och godis. Riktigt mums! Ni ska få våran resumé av alla låtar sen, om vad vi tycker och så, haha kul va?!
Imorgon är det match också, mot Huddinge i Huddingehallen vid ett. Ska bli kul, får se hur foten känns också!
Nu ska vi kolla vidare och ni får snart ett inlägg igen, jag lovar!
ciiaoooo
Du är underbar vännen!

Livet rullar på

Kladdkakorna blev klara och träningen gick verkligen grymt! Bra dag hel enkelt. Har ätit en toast och druckit lite chai och nu blir det sängen. Måste gå upp tidigt imorgon, och det är dessutom en jobbig skoldag. 8.30-15.30!!! Men sen spenderas kvällen hemma hos älsklingen så det blir mys!
Hörs imorgon!

baking time

Nu står ena kladdkakan i ugnen, den andra är redan klar och nästa ska jag börja med strax tror jag, om jag orkar haha. Efter det är det lite rensning av köket och städa lite så att det ser bra ut. Det gick väldigt bra på samhällskunskapen idag också med Julia, Natha och Alice. Hörs senare. Ohoh, timerna ringer! Gotta go!

Alice is bringing it

sitter i datsalen med några sköna personer i min klass, alla gör lite olika saker på datorerna. Alice har lyckats döda ytterligare en kille idag i matsalen, och nu är det bara tretton personer kvar i leken "last man standing". Tre kvar i vår klass, hoppas hoppas hoppas! Håll alla tummar redo! Nu har vi bara samhällskunskap kvar som börjar om en halvtimme och sen slutar vi efter den. Då blir det hem och och baka kladdkakor tmed krossad vit choklad och daim i, tills imorgon. Tror det blir riktigt lyckat också!
Efter det är det träning mellan 18.30-20, är väl lite småtaggad just nu.


True words

People come into your life for a reason, a season, or a lifetime. When you figure out which one it is, you will know what to do for each person."

Give a little bit of your love to me

dålig uppdatering I know, men datan går inte alltid i första hand... Idag har det varit en lugn dag, samhälle, matte och idrott (simning) stod på schemat, så idag var det väl bara en slappdag. Bad mig hemåt efter idrotten och gjorde mig iordning lite för att träffa Nick och Axel och följa med dem på öppet hus. Pappa hämtade mig där efter någon timme och sen åkte vi och storhandlade. Kom hem för bara några minuter sen så nu är kylen och frysen full och pappa är några lappar fattigare. Bara så ni vet så älskar jag min pappa! Han är bäst!

Nu ska jag se det nya avsnittet av One tree hill och avnjuta min nyinköpta Loka, ska se om älsklingen vill prata i telefon sen också, eller skype kanske?
Aja, vet inte om vi hörs mer idag. You never know...
see ya someday


jag älskar dig pappa

Det sitter mentalt

Träningen gick faktiskt riktigt bra, och det kändes skönt.Känns som om jag vågar lite nu, har varit rädd sen jag skadade foten. Men tack vara tejpning och det nyinköpta fotledsskyddet börjar det släppa lite mer för varje dag. Mamma kom och hämtade mig så nu befinner jag mig hemma hos mamsen, riktigt mysigt att umgås med henne. Vi har ätit omelett och sallad, supergott!
Snart är det DH hoppas jag, men för tillfället kollar jag på Sofias änglar, riktigt bra faktiskt! Kul att ett sånt program nu finns i Sverige!
Imorgon är det bara två lektioner, sen simning och sen slutar jag klockan ett. Skönt! På kvällen ska jag träffa Nick och Axel och följa med dem på öppet hus haha, kul kul!
Hörs någon gång imorgon!

Loggar ut

Nu slutar jag för dagen. Har precis haft datorkunskap, ganska skönt! Nu ska jag upp till Ringer för att söka efter en svart vanlig kofta föe en billig peng, sedan blir det lite plugg och efter det träning. Sover hos mamma ikväll så kan inte garantera någon uppdatering efter träningen.
Ciiiiaaaaooooo

Skön natts sömn

Godmorgon på er, det var en skön natts sömn och den behövdes verkligen. Nu vaknade jag mycket piggare än jag brukar! Idag börjar jag tjugo över nio och slutar tjugo i ett så det är en mycket skön dag.
Nehe, nu ska jag fixa mig. See ya!

RSS 2.0