Kudden är som sömnpiller

Nu kryper jag till kojs, en kompis ringde så det blev lite snack i telefonen först! Mysmys!
Lägger huvudet på kudden om några sekunder så lär nog slockna direkt.
Hörs förhoppningsvis imorgon!

Livet är enklare när man är liten.

Ibland önskar man att man fick gå tillbaka till tiden när man var liten. När dagis var det roligaste som fanns, när problemen var om vem som skulle få ha den finaste dockan eller vara mamman i mamma/pappa/barn. Det var ingen fokus på något ideal, om vem som var smalast eller hade snyggast kropp med de största tuttarna och den snyggaste rumpan. Det var den tiden då man inte ens visste vad foundation var, eller skillnaden mellan manikyr och pedikyr. Det spelade ingen roll om vart man bodde eller hur mycket ens föräldrar tjänade, och det spelade ingen roll hur man såg ut. Det var den tiden man kunde bli bästis med någon på bara några minuter för att man gillade att leka med dockor, eller rita, bara genom att ha någon liten grej gemensamt. Det var den tiden då allt var så enkelt.

Jag säger inte att jag inte trivs med mitt liv, jag är verkligen nöjd. Jag har en fantastisk relation med mina föräldrar, har de bästa vännerna och en underbar pojkvän. Jag går i en skola med mycket sköna människor som jag verkligen har mognat tillsammans med, och att flytta bort från skolorna på Kungsholmen är ett av de bästa valen i mitt liv.
Men jag kan inte låta bli att tänka på ibland, när lärarna skövlar läxor och prov över en, man är stressad hela tiden och allt man gör är att längtar efter lov, att få gå tillbaka till dagistiden ibland. Att få vara så där liten och bara njuta, i alla fall för en liten stund. Att kunna bli bästis med någon bara för att man har en sak gemensamt, och inte känna rädslan över att bli sviken.
Ibland tror jag att gör vi livet svårare än vad det behöver vara också. Drama hit och drama dit, skitsnack där och skitsnack här, och ibland görs allting så mycket mer komplicerat än vad det behöver vara. Varför kan vi inte försöka vara mer så som vi var på dagis? Att bara kunna njuta av livet. Vi lever bara en gång. Så varför inte ta vara på det?

För min egen skull

grymt dålig uppdatering idag och i helgen, jag vet. Men nu är det så att jag skriver för min egen skull och det kommer jag fortsätta att göra så om det inte uppdateras så ofta som ni önskar så är det väl synd för er thihi. Det här är min blogg där jag vill kunna skriva av mig, och det vill jag göra på mina villkor.

Dagen har i alla fall varit lugn, skola först och sen följde Niclas med mig hem innan träningen. Alltid lika mys!
Träningen gick bra, men tyckte av någon konstig anledning att den var extra jobbig idag, lökade sönder...
Efter det kom pappa och hämtade mig, vi snackade, lagade mat och skrev en storhandlingslista (?), det behövdes verkligen!

Nu ska jag nog faktiskt börja bege mig mot min älskade säng, eller om en halvtimme snarast. Sömnen är så otroligt behövlig för min del.
Vi höres kompisar!

Det gör ont ibland, och då gäller det att hitta styrkan inombords.

Det blev handboll för fulla muggar, går ju inte att slita blicken ifrån tv-skärmen när det bara handlar om sekunder och ett enda mål. Måste hylla Carlén och Källman i den matchen, trots sina skador så fortsatte de kämpa. Även larholm var hur bra som helst, han var en playmaker matchen igenom och ibland är det viktigare än hur många mål man gör. Men oturligt nog så förlorade Sverige, och det är verkligen synd. De var så förtjänta av den brons-medaljen. Det känns som om handbollen är i rullning nu från Sveriges sida, både damerna och herrarna har åstadkommit mer än vad man någonsin har drömt om. Nu ska vi se vart det leder oss.

Frankrike knep VM-guldet, efter två förlängningar mot Danmark. Skulle varit kul att se Danmark vinna men jag hejade ändå på Frankrike. De har en spelare som är oförståligt bra, ingenting kan stoppa honom. Det är hans VM-guld, Nicola Karabatic.

Aja, vääldigt mycket handbollsnonsens. Har i alla fall hunnit plugga och ska bara packa nu tills pappa imorgon. Blir mer uppdatering hos papsen, lite bättre dator där, men först är det en skoldag!
Hörs imorgon,
nattinatti.

Ändrade planer

Ändrade planer, såg precis att Sverige spelar nu så det blir att kolla den matchen också. Får plugga och kolla samtidigt, tror faktiskt att det funkar! Hoppas Sverige kniper brons-medaljen nu!
Glöm inte kolla finalen sen mellan Frankrike och Danmark sen också, där tror jag att det bjuds på riktigt bra handboll, kan ju hoppas iaf.
Ciao

Livet är inte rättvist

Ställde klockan på kvart i sex och väckte Niclas, stackaren skulle ju spela match i Linköping och samling i Gustavsberg klocken sju... Men efter att jag hade väckt honom somnade jag glatt om, han kom ner och sa hejdå lite snabbt, men sen vaknade jag vid halv tio när Johanna kom ner och myste lite.
Vi åt en supermysig frukost och sen begav jag mig hemåtm köpte två anteckningsblock på vägen. Behövs verkligen!
Nu är jag hemma och ska passa på att plugga lite, känns som det aldrig tar slut.
Men aja, det blir nog bra!


Kan inte bli så mycket bättre

Jag har haft en supermysig kväll, tre-rättersmiddag, mycket skratt och underbart sällskap. Det kan inte bli så mycket bättre. Nu blir det till att krypa till kojs, Niclas stackarn ska upp kvart i sex.. Ibland är livet orättvist men han har själv valt att spela den dumma sporten..
Och Johanna, din middag var hur god som helst! Speciellt förrätten, den får du gärna bjuda på flera gånger!

Aja, mycket snack men lite verkstad. Nu ska vi gå och lägga oss.
Ciao

Det handlar om vilja

Matchen mot skånela var en match där det inte var något skönspel, mycket tekniska fel, många missade skott och väldigt långsamt framåt, men en match där ingen viker ner sig och där alla fortsätter att kämpa, även fast vi ligger under med flera bollar i halvtid. En match där det handlar mer om vilja och styrka än någonting annat, och idag tog alla verkligen fram den viljan. Riktigt härligt att se!
Och Amanda, du var verkligen gryyyyym!
Matchen var väl inte den bästa, men vi lyckades få den till lika och idag var det skönare än någonting annat. 

Kvällen har bjudit på en väldigt fin tre-rättersmiddag på Enskedefältet hemma hos familjen Eidensjö. Det var Niclas lillasyster Johanna som bjöd på en underbar tre-rättersmiddag. Och om jag tyckte att skärpet satt tajt förut, är det väl nära på att spräckas snart.
Det blir till att sova här också, Niclas har match imorgon så när han går upp strax innan sex får jag sova vidare, tjihoooo!
Får se om vi hörs mer ikväll, hans familj är så härlig så ska passa på att umgås lite!

MATCH!

Nu drar vi till Sköndal, är sjukt taggad! Måste slå Skånela! Matchen börjar 13.10. KROSSA!

Skönhetssömn på G

Precis kollat klart på Let's dance, även fast jag egentligen inte kanske är så intresserad. Imorgon är det i alla fall match mot Skånela i Sköndal, matchen börjar vid 13 och det kommer bli en riktigt tuff match. Förra matchen vann vi med ynka ett mål...
Nu är det dags för skönhetssömnen i alla fall, det känns som det behövs.
Godnatt på er!


Parlamentet!

Nu är det dags att flytta rumpan till soffan istället för att sitta på skrivbordsstolen, parlamentet börjar så det blir att kolla på det. Har även passat på att beställa skitsnygga sommarkläder och kläder till Egypten från HM, supernöööjd! De flesta fanns i lager, men några delar av kläderna kommer i mitten av februari!
Hörs senare,
ciao

dålig uppdatering

dagen gick faktiskt snabbare än vad jag trodde, och den estetiska lektionen var faktiskt väldigt rolig!
tog sen med mig min supertunga handbollstrunk och begav mig hemåt, tillsammans med Niclas. Strax efter att vi kom hem kom även min älskade mamma hem, så mysigt att träffa henne! Hon lagade även en supergod middag, lövbiff med mjukost i, pommes frites och beasås. MUMS!
Efter middagen har jag, niclas, mamma och elin bara kollat på TV, speciellt på handbollen där Sverige tyvärr torskade handbollen mot Frankrike. Synd, men semifinal är inte så dåligt det heller!
Nu är det till att kolla på den andra semifinalen, danmark- spanien.

                                                        Hoppas ni får en mysig kväll!


dags för skolan

Nu springer jag till skolan,
hörs senare,
ciaoooo

rise and shine

Åh imorse var det verkligen inte skönt att gå upp, sängen lockade mer än vanligt och helst av allt ville jag bara stänga av mobilen och fortsätta sova. Men efter några antals snooze så gick jag upp.
Ska strax börja fixa mig, tvärbanan går strax innan åtta så det är hur lugnt som helst.
Tror att det blir en ganska bra dag, spanska, studiepass och kreativt skrivande står på schemat, det enda sega är väl att man slutar halv fyra... Men det ska nog gå! Sen bär det av hem till Kristineberg med pojken min där kvällen ska tillbringas med min saknade mamma, systeryster och då självklart, Niclas.

Hörs senare,
ciao.


time for bed

Nu börjar väl dagen lida mot sitt slut, tänkte ringa älsklingen en stund innan jag går och lägger mig och se om han vill prata lite, han hade tydligen en väldigt intressant diskussion om en iphone 4 med sin pappa (?) Aja, det blir säkert jättebra till slut iaf. Kollade på kläder förut på både HM:s och Gina Tricots sida och både ställena har fått in riktigt snygga grejer, så ska beställa det imorgon kväll!
Men det var en tunika som jag verkligen fastnade för på Gina tricot, hur underbar som helst. måste verkligen införskaffas tror jag! Ynka 200 kronor men gud vad den kommer användas!
Aja, för mycket babbel,
godnatt.





Måste införskaffas!





Skola imorgon!

Det som suger med att vara sjuk är att man inte får träna, men halsen är i alla fall mycket bättre och huvudvärken har släppt, känns väldigt skönt! Så för min del blir det skola imorgon!
Dagen har varit lugn, mycket plugg hann bli undanstökat så det känns faktiskt väldigt skönt. Har ju studiepass imorgon också så då hinner jag göra en hel del.
Älskade pappa kom även hem med sushi till middag, hur gott som helst! Kan liksom aldrig bli fel! '
Har även hunnit med att måla naglarna i en ganska neutral färg så att de blir lite fräscha.
Just nu sitter jag och kollar på CSI Miami och fördriver tiden lite, dags att packa för imorgon snart då det bär av hem till mamsen!

Ska även bli lite småändringar i designen, men måste passa på att tacka underbara Line som fixade designen. Du är bäst!

aja, dags att fokusera ögonen på någonting annat än dataskärmen.
hörs senare, ciao





bild från i söndags.

strejk på gröna linjen?

Hört rykten om att det är strejk på gröna linjen imorgon, eller snarare inatt mellan 04.30-04.30 på fredag natt. Tydligen handlade det om att spärrvakter inte har någon rätt till toalettpauser och tågförare kan få köra tåg upp till sex timmar utan någon rast. Kan ju bara hoppas att det inte är sant, men det lär man ju märka imorgon.
fingers crossed,

spårlöst försvunnen

efter att ha letat efter den försvunna plånboken i knappt två timmar är den fortfarande inte funnen, suck säger jag bara.  Var kan ha lagt den? vi bor inte så stort liksom.. aja, det blev en dusch efter letandet. hur skönt som helst, inpackning och grejer, så lite fräschare känner man sig nu. nu vill jag bara bli frisk dock! men det känns som det är på vägen.
Snart lär väl min älskade syster kliva in igenom dörren, gud vad jag har saknat den människan. Hon vet verkligen allt om mig, hon är min andra halva så det ska bli skönt att prata med henne om livet. hon bor ju mer hos mamma nu och jag bor mer hos pappa så från att ha setts varje dag tills i höstas så gör vi inte det längre, det är så jobbigt! Jag bor mer hos pappa bara för att det är närmre till skolan, men jag saknar min fantastiska mamma varje dag! Hon är helt underbar så det ska bli skönt att få träffa henne imorgon.
Oj, värsta kärleksinlägget men de är bäst i alla fall, min mamma, pappa och elin.

Nu vet jag inte vad jag ska göra, men någonting lär jag väl hitta på, precis som vanligt.

Jag älskar dig.

Lättare än vad man tror

Efter lite drygt två timmar har jag faktiskt avklarat det mesta av plugget med den älskade tekoppen bredvid mig, har även tagit en alvedon när jag vaknade så för stunden känns det bättre. Men plugget som jag trodde skulle ta hela dagen har jag avklarat redan. Det var betydligt lättare än vad man tror om man verkligen ger sig hän på att klara det, och nu känns det fantastiskt skönt. Har hunnit göra Engelskan, spanskan, estetiskt skrivande och nu är det bara att börja läsa samhällskunskapen som ska vara klar om fyra veckor typ. Känns väldigt skönt!
Nehe, nu ska jag hjälpa min käre far att hitta sin plånbok som han har lagt någonstans i lägenheten, och man vet aldrig var han kan ha lagt den så det lär ju ta sin stund.

Ni får en bild från när jag och pappa red westernridning i höstas, galet kul!

sjukstuga

Halsen ville inte bli bättre under natten, och till råga på allt så har även den sprängande huvudvärken slagit till. suck. Det blir till att vara hemma idag, men jag ska försöka plugga så mycket jag kan, få en del gjort i alla fall. Ingen träning för den delen heller då. Men imorgon blir det garanterat skolan!
Ska gå och sätta på en kastrull med te så det kanske lindrar halsen lite.
Hörs senare,
ciao.


Dags att krypa till kojs

Dagen börjar lida mot sitt slut, och för mig är det dags att sätta på ett avsnitt av den älskade serien One three hill och krypa till kojs. Halsen är krasslig så behöver nog kurera den lite. Får se om halsen vill ge med sig imorgon så att jag kan kila till skolan, annars är det väl plugg hemma. Hoppas ändå på skolan, lite segt att ligga hemma.
Okej, väldigt onödig info det blev så nu avslutar jag.

Sweet dreams,


Introducing me

Efter månader då jag känt mig sugen på att skriva av mig någonstans, och slippa kluddra i anteckningsblocken i skolan så var lösningen att skaffa en blogg, där jag kan skriva det jag känner för och som förhoppningsvis kanske är lite rolig att läsa.
Det kommer väl egentligen vara en ganska ointressant blogg. Handla om mitt liv, skolan, träningarna,intressen,  vad jag gör på fritiden o.s.v. Ni kan det där, det vanliga liksom.
Då lite fakta om mig:
Emelie Hansen, född 1994 och går för nuvarande på Klara Södra Gymnasium med inriktningen sam-beteende.
Har världens mest fantastiska vänner och en underbar pojkvän, samt en familj som betyder allt.
När jag bor hos pappa ligger adressen i Hammarby Sjöstad och hos mamma finner ni mig på Kungsholmen.
Tränar handboll med GT söder några gånger i veckan och fotboll i Karlbergs BK några gånger i veckan (när det är säsong). Ganska normal tjej,gillar musik, ipoden är alltid med, kollar på kläder så ofta jag kan men vanligtvis så räcker inte pengarna till, umgås med vännerna när jag inte tränar, och för det mesta,  njuter av livet.
Ingen som tvingar er att läsa så om ni inte gillar det jag skriver, skit i att läsa!
Det var allt,
ciao.


FÖRSTA INLÄGGET

Första inlägget då på bloggen. Ska bara kolla så allt ser rätt ut, hoppas ni njuter av denna underbara blogg för emelie är för tusen en av dom underbaraste brudarna jag känner. Have some fun på bloggen och kommentera mycket, det blir man alltid glad av! :) HÄLSNIGAR LINE..bruden där nere ;)


RSS 2.0