Life is life is life is good, since you came to my rescue

Sorry sorry sorry, men vet redan att det är sjukt dålig uppdatering. Men njuter liksom lite av livet nu medan solen skiner och det är vår. Ska försöka att bli bättre, men svårt är det. jajamän!
Nu ska jag i alla fall ta upp boken igen och fortsätta plugga, får se om vi hörs senare.
Kramis!

Veckans planer

Måndag: Skola 10.10-15, hundvakt åt Nosa, träning
Tisdag: Skola 09.20-12.40, hem till mamma och hämta väskan, hundvakt, träning.
Onsdag: Skola 08.30-13.00, simma, plugga.
Torsdag: Skola 09.50- 14.50, match i sköndal mot skånela.
Fredag: Skola 08.30-15.30, mys med mamsen, fixa lite saker.
Lördag: Älsklingen fyller år! Shoppa med mamma och sen möter jag upp Niclas och hans familj för middag.
Söndag: Mys på morgonen och sen match vid halv tre i sköndal. Får se vad som händer på kvällen där, kanske klämmer in en fika?
Återigen, en mycket bra vecka väntar mig!

I will be strong, even if it all goes wrong

Orkade verkligen inte blogga mer igår, och ber om ursäkt för det. Nu sitter jag och äter frukost och laddar över lite music till min älskade ipod. Kan ju bara säga att sushin var mums!
Nu ska jag fixa det sista, veckans planer kommer upp som ett tidsinställt lite senare.
Puss på er!

Nosa

Känns som det blir lite bloggpauser under helgerna, och jag ska verkligen försöka bättra mig även fast det är svårt. Jag vill liksom bara njuta på helgerna. Ni får en kort sammanfattning av helgen- Familjen Annorlunda, Fest, Anställningsintervju som hundvakt (Fick jobbet!!), Älsklingen, Träning och simning!
Idag jobbade jag min första dag som hundvakt och lilla Nosa är hur söt som helst. Vi var ute på en promenad runt Sicklasjön på 5 km och sen när jag hade lämnat hemma så sprang jag tillbaka. En mil sammanlagt! Känner mig rätt nöjd faktiskt.
Nu väntar jag på att Papsen kommer hem med Sushi, jag är verkligen hungrig! Sen blir det lite plugg och sen skype troligtvis. Går nog och lägger mig hyfsat tidigt för jag är verkligen trött nu.
Ni får nog något inlägg till under kvällen, ska verkligen försöka.
Men ha det bra så länge!
Lilla Nosa! Visst är hon söt?

Älskar er

Nu bär det av till Örby för mys och lite mysfest med världens bästa tjejer! Vad jag har saknat er! Det kommer bli en grym kväll, hoppas det gäller desamma för er! Bilder kommer eftersom Ida drar med sig systemis!
Puss på er!

Glöm, bara glöm.

Matchen igår är inte ens värd att komentera, det är bara glömma. Så därför kommer ni inte få någon info om matchen. Nu sitter jag i alla fall i skolan och försöker plugga lite, ska bli klar med två svenska-uppgifter idag och engelska är planen. Jag tror verkligen att det går! Plugg plugg plugg, det tar verkligen aldrig slut.
Nu ska jag plugga vidare, kanske hörs lite senare.
Puss på er!


Galet stressad tjej

Stressad tjej, ni får nöja er med några inlägg. Skola, nu mat och sen match. Får se om vi höres efter!
Pussisar

Match 18.30

Var ute i ungefär 45 minuter, hur skönt som helst! Nu sitter jag och äter frukost, fixad och klar så det är bara sätta på sig ytterkläderna sen! I kväll är det match i Tumba och vi får se om jag hinner blogga något idag, men håll utkik!

Grattis Adrian!

Kom på att Adrian fyller hela 18 barre idag, (även fast du har en humor som typ en 5-åring)
Grattis kompis, äntligen har dagen kommit!



"Det blir som man tänker"

Nu har pojken precis gått så ska packa lite inför morgondagen och sedan hoppar jag i sängs. Det har varit en bra dag idag, med mycket rörelse så känner mig lite slut i kroppen. Imorgon är det som sagt match och hoppas verkligen att lyckan på planen vänder snart, det blir som man tänker som pappa brukar säga. Klockan är ställd på sex för en promenad så det blir en tidig uppgång imorgon, men det är så skönt att komma ut! Får se om jag hinner blogga imorgon, hoppas kan man ju alltid göra!
Vet inte om vi hörs mer idag, så säger godnatt nu!
Bild tagen för två sekunder sedan, risig tjej jajamen!

Mac x2

Känner att jag följer ett mönster, det blir oftast fler inlägg på kvällen efter skolan än i skolan, och troligtvis kommer det fortsätta att vara så eftersom jag oftast inte orkar blogga i skolan...
Aja, en mycket bra dag idag som bestod av samhälle, matte, idrott och därefter simning. 1500 meter blev och känner verkligen hur hela kroppen har tränat nu. Skönt men ändå inte!
Nu blir det plugg med Niclas, han på den lilla mac och jag på den stora mac haha. Lär nog komma fler inlägg under kvällen så håll utkik, kanske några klädtips? Den som lever får se..
Ha det bra så länge!

Amor

Herregud, ögonen håller på faller ihop så nu ska jag krypa ner i sängen bredvid min älskade syster så ska vi småsnacka lite, vi syns ju typ aldrig längre och jag saknar henne något otroligt, så får passa på när hon är här! Har dessutom lovat några att jag ska lägga in lite klädtips nu för våren och sommaren så det lär väl komma någon gång i veckan, håll utkik! Godnatt på er allihopa så hörs vi imorgon!

Veckans planer

Måndag: Sjuk.
Tisdag: Skola mellan 9.20-13.40, umgås med pojken min och sen träning 17.30-19
Onsdag: Skola mellan 8.30-13, simning efter? Inga planer för kvällen, men lite plugg lär jag väl få in!
Torsdag: Skola mellan 9-14.50, sen hämtar vi upp några av tjejerna i laget och åker ut och spelar match i Tumba med C-laget haha! Sover hos mamma.
Fredag: Veckans höjdpunkt! Jag får äntligen träffa familjen annorlunda, gud vad jag har saknat er! Kvällen kommer förmodligen spenderas hos Ello i Örby och antagligen kommer vi möta upp kycklingpojkarna och några vänner till de andra från Sälen. Antagligen blir det övernattning men inget är säkert än!
Lördag: Möta upp med de jag förhoppningsvis jag ska jobba extra åt som hundvakt, hur gullig hund som helst och de bor hur nära som helst! Hoppas verkligen att jag får det jobbet, lite extra klirr i kassan tackar man aldrig nej till! Och eftermiddagen spenderas med min älskade pojkvän, hur mys som helst!
Söndag: Inga planer på förmiddagen, hoppas däremot på lite simning! På kvällen ska jag i alla fall fika med Julia och Sara på Café 60, hur mys som helst!
Tror detta kommer bli en hur bra vecka som helst! Jag är verkligen lyckligt lottad med alla fina vänner jag har runt mig! Ta åt er varenda en av er!

Dagens klädsel

Någon gång måste ju vara den första, så här kommer dagens klädsel!

Skor: Scorett
Linne: Salt (Elins)
Kofta: Gina Tricot
Klocka: Guess (Thailand)
Till det en skinnjacka från HM och en halsduk från Cubus, samt en väska från Mulberry!

En vanlig dag

Otroligt nog var jag pigg när klockan ringde vid sex och jag styrde kosan på en promenad, riktigt skönt faktiskt! Dock missbedömde jag tiden lite och väl hemma blev det lite stressigt, men det löste sig ändå! Dagen har bestått av matte, engelska och datakunskap och sen umgåtts med pojken min, otroligt mysigt! Sitter hemma hos honom nu men han är väl på övervåningen och fixar ngt så passade på att blogga. Tänk att det redan har gått fyra månader, helt sjukt ju! Men otroligt kul och jag är otroligt lycklig. Lite senare får ni dagens outfit och planerna för veckan. Tror det blir gryyymt! Nu kommer pojken så vi ska plugga!
Hare!!!

Det snackas om en utomlandsresa med pappa och elin i maj, hur skönt som helst!


I love someone truly

4 månader med dig idag, jag älskar dig!
Laura Izibor – If Tonight Is My Last

"If an angel came down to me, asked what I would do differently,
I would say nothing you see, I love someone truly"

Genom Eld

Helgen har varit riktigt bra! Det blev en myskväll i fredags med mamma och pojken, myskväll med Sara och Julia i lördags med mat och melodifestivalen! De tjejerna är helt fantastiska verkligen, så underbara! Spelade ju match i lördags också, mot Skogås och vi vann ju ioförsig men jag gjorde en riktig skitmatch. Ibland undrar man om det verkligen är värt det, men det får tiden utvisa. Söndagen var bara lugn och lyckades även med hjälp av min underbara mamma färga min utväxt (Vet att du läser min blogg, så TACK TACK TACK!)

Dessvärre vaknade jag med världens illamående och stod upprepade gånger vid toaletten med en sprängande huvudvärk så det blev att ställa en hink vid sängen och gå och lägga sig igen = Ingen skola för min del.
Har fått en hel del plugg undanröjt idag så det känns ändå bra, och ska fortsätta lite nu!
Vi hörs lite senare,
puss på rumpisen!

Helgens planer

Fredag: Träna. Myskväll med mamma. Pojken hänkar. Antagligen blir det bio också!
Lördag: Match. Melodifestivalenkväll med Julia och Sara! Alla är hur taggade som helst så det kommer bli gryyymt! De tjejerna är underbara!
Söndag: Träna. Plugga och bara ta det lugnt. Kanske tar en prommis med älsklingen om han orkar, det vet man aldrig! Känns inte så länge men på måndag har vi varit tillsammans i 4 månader, sjukt ju!  



Inga kolhydrater

Sitter nu i skolan och har lunch där jag fördriver lite tid framför datan, ganska skönt! Sitter med lite randoms och uppdaterar mig lite med lite olika sidor medan Julia sitter på andra sidan salen och skriker: EMELIIIIE! Galen tjej det där, men henne gillar vi! Ska passa på att gå hem idag när det ändå är så fint väder och sen ikväll är det träning som gäller. Har förresten testat på en ny sak, att inte äta kolhydrater och än så länge går det faktiskt rätt bra!
Kan köra lite tips på vad man kan äta istället om jag har tid, om ni vill. Men än så länge funkar det rätt bra! Finns mycket annat gott och äta!
Nu ska jag kolla igenom facebook innan lektionen börjar, efter den slutar vi ju nämligen!

Vi höres!


Some people lose, and some people win

Godmorgon på er!
Hoppas ni har sovit gott!
Jag ställde klockan på sex och har nu varit ute och gått i 45 minuter cirkus, riktigt skönt! Har hunnit duscha av mig och såg att klockan inte var så mycket så slänger iväg ett blogginlägg!
Dagen består av skola mellan 9-13.40 och sen ikväll är det träning. Lite plugg ska jag försöka få in däremellan!
Vill också gratta Katte i min klass som fyller hela 17 år idag, grattis!
Bild på mig och pojken från Järvsö på lovet!

Man kan ju alltid försöka

Jaha blogga var det ja, känner mig riktigt dålig på den fronten faktiskt. När jag inte hade en blogg ville jag ha en blogg och nu är jag redan trött på den.. men det kanske ändrar sig. inte för att jag tror att det är någon som vill läsa den ändå men skriver för de få randoms som faktiskt kanske vill fördriva lite tid här..
Jag har i alla fall haft ett grymt lov, jag var med pojken min på hans landställe i Järvsö och åkte skidor. Hur mysigt som helst! Sen var det en massa shopping och systertid de dagarna jag kom hem. Hann även med och spendera en massa tid med papsen så det var mysigt. Mamma den lyckosten som fick åka till Rom med sitt jobb!
Ska väl försöka ta tag i bloggen nu i alla fall. Men bara försöka.
Nu ska jag fördriva min tid på facebook så länge, innan jag säger godnatt.
Ciao bellas!

RSS 2.0