När en dörr stängs, öppnas en annan

Nu är min resa på blogg.se slut, men fortsätt följ mina vardagsäventyr på www.emeliemikaela.devote.se !

Ett litet charmtroll

Hej på er!
Morgonen bestod av en härlig snabbpromenad och sen en skön dusch. Ganska vanlig outfit idag men kan visa bild på det senare. Nu slutade jag precis och ska bara vänta på pojken min och sen ska vi hem och plugga och jag är hundvakt. Man blir alltid så glad av lilla Nosa, hon är så underbart söt!
Nu ska jag röra lite på mig, ha det!
Pussisar


Lauren Conrad

Världens snyggaste tjej, Lauren Conrad!

Hoppas hoppas hoppas på Egypten!

Dagen börjar lida mot sitt slut och nu sitter jag och pluggar lite samt skypar lite. Väntar också på att pappa ska komma hem, vill verkligen boka egyptenresan! Funderar nu på om sommaren inte kommer bli rätt bra trots allt, man får ju se livet från den ljusa sidan trots allt. Ska fortsätta plugga lite nu och sen hörs vi lite senare, lär komma med ett veckans planer-inlägg snarast också!
Puss på er

Right at this moment

Hej på er!
Tydligen så postades inte mitt "godnatt-inlägg" till er så vi skiter i det. Godmorgon istället!
Vädret ser riktigt pissigt ut utanför mitt fönster så lite bättre humör kunde man ju vaknat på, men jag är på bra humör ändå faktiskt! Tänkte på en sak igår och det är om jag ska börja blogga på devote.se istället. Visst, namnet kanske inte är lika tydligt men bloggen kan bli betydligt snyggare! Så vi får se hur det blir med det, om ni har några förslag på namn är det bara att säga till. Idag ska vi filma med MSK, kan berätta lite mer om det sen men det är i alla fall sjukt kul!
Hoppas ni får en superdag!

LOVE


Välbehövligt

Har verkligen haft en supermysig helg med mina nära och kära,  otroligt lugn och givande. Superskönt och väldigt välbehövligt! Vaknade upp imorse hos pojken min och sen skildes vi åt i gullmars när han skulle åka till jobbet och jag åkte hem och kollade lite serier, riktig slappdag men så otroligt underbart!
Nu sitter jag och målar naglarna, ska precis försöka bestämma med pappa när och vart vi ska åka i maj, lär troligtvis bli en vecka utomlands någonstans. Hur välbehövligt som helst! Vi skulle egentligen åkt två veckor nu i maj men vi sparar det till sommaren istället, uppskattat!
Nu ska vi fortsätta kolla runt lite,
tjing tjong!
Älskar verkligen sommaren och värmen, men på något sätt är vintern också fantastisk!

RSS 2.0